Krasjet bilen på glatt føre

Den unge sjåføren mistet veigrepet på Hølondvegen og traff autovernet.
Nyheter

Onsdag morgen fikk en ung sjåfør skrens på fylkesveg 708 (Hølondvegen) i Aundalen utenfor Melhus sentrum. Det endte med at bilen fikk store materielle skader i fronten.

- Jeg kjente det slapp, og så gikk jeg rundt i svingen. Da jeg så lysene fra en bil som kom imot, tenkte jeg at jeg måtte komme meg inn i mitt kjørefelt, sier sjåføren til Trønderbladet.

Bilen fikk store skader i fronten. Ved autovernet oppe i bakken står en politimann som har inspisert autovernet som også fikk skader. 

 

Bilen traff autovernet som fikk skader, mens sjåføren er uskadd. Sjåføren var på vei oppover i den krappe svingen langs fylkesvegen. Det var glatt på veien. Politiet rykket ut for å snakke med sjåføren og sjekke skaden på autovernet.

- Sjåføren kjørte på sommerdekk. Da har han ikke skodd bilen riktig. Han blir anmeldt for brudd på veitrafikkloven for uaktsomhet, sier seksjonsleder Ole Petter Ustad i Gauldal politistasjonsdistrikt.

Politiet har varslet Vegtrafikksentralen om føreforholdene på veien.