Innbrudd og skadeverk på Kvål

I løpet av helga har noen blant annet sagt ned et lekestativ og ødelagt to lavvoer hos Rosmælen skole og barnehage.

De ubudne gjestene har blant annet utøvd skadeverk på lavvoer.  Foto: Politiet

Nyheter

Mandag klokka 09.14 fikk politiet melding om at det hadde vært hærverk i lokalene til Rosmælen skole og barnehage på Kvål.

- Hærverket skal ha vært i helga. En lavvo er brutt opp og det har vært skadeverk på utstyr. Dette ble oppdaget da ansatte åpnet lokalene for dagen. En politipatrulje drar til stedet for å undersøke saken, sier seksjonsleder Ole Petter Ustad ved Gauldal politistasjonsdistrikt.

Et par timer senere hadde politipatruljen vært på stedet, og politiet melder at skadeverket består i at lekestativ er saget ned, ruter er knust, dører er brutt opp og det er saget i vegg i to lavvoer. Politiet oppretter anmeldelse ifølge meldinga.