- For å si det rett ut, så e det kanskje litt rotåt rundt oss

Ordfører Sivert Moen konstaterer at veibygginga setter sitt preg på Soknedal, men han tror det snart blir bedre.

Fremst i bildet er åpninga til Soknedalstunnelen. I bakgrunnen elva Sokna og en ny E6 som tar form. T.h kan en skimte området for bygdadagen. 

Nyheter

- Bygda preges fortsatt av veibygging med tunnel, og for å si det rett ut så e det kanskje litt rotåt rundt oss, men det blir snart likar, sa ordfører Sivert Moen (Sp) i åpningstalen på bygdadagen i Soknedal lørdag.

Bygdadagen ble holdt på plassen foran Soknahall og inne i hallen, og i flere retninger var det svært så synlig veiarbeid. Anleggsmaskinene gikk i byggeområdet, og det støvet mye på E6.

Bildet er tatt retning nordover, og i det fjerne ser en åpninga til Soknedalstunnelen. 

 

- Neste år åpnes veien og tunnelen for trafikk nordover, og vi får en ny hverdag. Det ser også ut til at det kan bli startet arbeid med å bygge enda en tunnel nordover slik at vi får firefelts E6 på hele strekningen mellom Trondheim og Ulsberg. Det gir oss en hverdag som jeg tror blir fin, og som gir nye muligheter til bygda, også til bygdadagen, sa Moen.


85-årsjubileum i Soknedal

Lørdag er det nemlig klart for en ny «Bygdadag» i Soknedal sentrum.

 

Trønderbladet kommer tilbake med en omtale av bygdadagen.


Forbereder tunnelløp nummer to i Soknedal

Nye veier AS og Statens vegvesen har inngått en avtale om å forberede et framtidig tunnelløp nummer to i Soknedalstunnelen.

 

Feiret den nye barnehagen på Støren

Nesten sju år gikk før Soknes barnehage så dagens lys, og den offisielle åpninga ble solid markert.