Mange kulturtilbud i helga, både ute og inne

Flere friluftsarrangement i helga ønsker seg fint vær.

Per Eivind Helmersen og Per Forsetlund alias Perry og Persa. Fredag kveld opptrer de i Singsås amfunnshus.  Foto: Arkivfoto

Nyheter

Fredag kveld åpner Singsås kulturarena for show og pub. Det blir premiere på forestillinga «Bærekraftig humor» av revygruppa StjerneRamp. Etterpå spiller Perry og Persa (bildet) til dans i Singsås samfunnshus.

Melhus Skolekorps avvikler sitt tradisjonelle loppemarked i Melhushallen lørdag, med matsalg og konsert midt på dagen. Se omtale av fjorårets loppemarked her.

Lørdag er det klart for Lundamodagen, arrangert av Lundamo IL. Det blir familieprogram og grendamesterskap i «Mesternes Mester» på idrettsbanen. Horghallen åpner til kvelds, med ønskekonsert, quiz og pizzabuffet, før Harald Morten Bremseth presenterer sitt show og Kløver Ess spiller til dans.

Lørdag ettermiddag blir det konsert og utdeling av Melhusbankens talentpris i kultursalen i Melhus rådhus. De fire nominerte er Siri Marie Bleke på fløyte, Peder Bonesvoll på slagverk, Miriam Aalberg med sang og Aurora Øien på trompet. Deltakerne er fra 14 til 17 år.

De som ønsker å høre Hans Bollandsås synge med sin nye duo Small Town drar til Kulturnatt 2019 i Trondheim, der Bollandsås opptrer på Falck Musikk.