Dødsulykke på Singsås

Det er fortsatt ikke avklart hva som skjedde da en eldre mann ble påkjørt i Singsås.
Nyheter

En mann i 80-årene ble erklært død etter en trafikkulykke på fylkesvei 30 i Singsås, ved Coop-butikken på Forsetmoen. Personen skal ha havnet under en henger og ble sittende fast. Hendelsen blir nå etterforsket av politiet.

- Det var føreren av personbilen som utførte helsehjelp til helsepersonell kom til stedet. Mannen pustet selv etter ulykken, men livet sto ikke til å redde. Han ble erklært død av personell fra luftambulansen, sier Wenche Johnsen, operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt.

Havnet i grøfta

Sammenstøtet skjedde mellom hengeren bak en personbil og en minicrosser, et lite kjøretøy. Hengeren har havnet utenfor veien og ned i en grøft, ifølge Johnsen.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 10.50. Klokken 11.46 meldte politiet på Twitter at personen døde av skadene.

- Personen ble frigjort av folk på stedet, og fikk etter hvert behandling av helsepersonell. Luftambulansen, politi og brannmannskap var på stedet, opplyste Stig Roger Olsen, operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt, til Trønderbladet etter ulykken.


Vi har ingen å miste!

Trafikksikkerhet må prioriteres i Midtre Gauldal!


Førerkort beslaglagt

Det er foreløpig uklart for politiet hva som har skjedd, og det er heller ikke avklart hvordan personen havnet under hengeren. Ulykken etterforskes grundig, og førerkortet til føreren av personbilen er rutinemessig beslaglagt.

- Det blir tatt rutinemessig blodprøve av fører. Det er ikke mistanke om påvirket sjåfør. Vi skal avhøre tre vitner i løpet av dagen, sier Johnsen.


Mange hull i kommunale veier å tette

De kommunale veiene i Melhus er i så dårlig forfatning at det trengs mange millioner kroner for å få dem i bedre stand.


Statens vegvesen rykket ut med sin ulykkesgruppe for å se på stedet før det ryddes. Krimteknikere fra politiet i Trondheim ble også sendt for å gjøre sine undersøkelser.

Pårørende til mannen er varslet. Han etterlater seg kone, to døtre og en sønn.


Klager på nytt rekkverk

Sjåfør synes det er uforståelig at vegvesenet bruker penger på et rekkverk på ei rettstrekning på Hovin.