Melhusbygg gikk videre i Norske Talenter

Kevin Størseth satser på å bli enda bedre til å danse neste gang.

Melhusbyggen viste seerne og juryen en robotlignende dans. Etterpå vanket det solid applaus fra publikum.  Foto: TV2

Nyheter

18 år gamle Kevin Størseth fra Melhus opptrådte i fredagens Norske Talenter på TV2, og i juryen var det nok ja-stemmer til å sende ham videre.

På tv-skjermen kunne seerne se 18-åringen danse (popping) på scenen. Selv fortalte han at det handlet om kroppskontorll. 18-åringen går på danselinja til Trondheim katedralskole der det ikke er flust med gutter. Påmeldinga var spontan ifølge tenåringen. Før han entret scenen svarte han ja på spørsmålet om dans gir draget hos damene.

- Helt fantastisk flott opptreden, sa jurymedlem Bjarne Brøndbo etter at danseinnslaget var ferdig.

- Kult, underholdningstalent og utrolig mye bra, var også ord fra juryen.

Etter noen nervepirrende sekunder der det var uklart om han fikk et flertall av ja-stemmer, ble det klart at han får en ny sjanse.  18-åringen kastet seg rundt halsen på programleder Solveig Kloppen etterpå og var strålende fornøyd med juryens avgjørelse. Rådet fra juryen var å arbeide mer med koreografien.

Dommerpanelet bestående av Mia Gundersen, Bjarne Brøndbo, Janne Formoe og Mona Berntsen, har ifølge ei pressemelding fra TV2, reist rundt i landet på jakt etter spennende, imponerende og morsomme talenter.