Jubileum, festival og sommersamling

Denne helgen skjer det litt av hvert.

Flå kirke fyller 225 år.  Foto: Gunn Heidi Nakrem

Nyheter

Fra fredag til søndag arrangeres det en kulturfestival på Hovin. Det blir blant annet disko, konsert og festivalcup. Hovin Kulturfestival er et samarbeidsprosjekt mellom Hovin IL, Hovinkoret og Horg og Flå Juniorkorps.

Lørdag er det klart for jubileumsfeiring av Flå kirke (bildet), som er 225 år gammel. På programmet står blant annet bispebesøk, gudstjeneste, festmiddag og konsert.

Ljåslått og posesalg

Både lørdag og søndag arrangeres en sommersamling med utstilling av Trøndelag Dachshundklubb. Arrangementet finner sted ved Ellingsvatnet. Søndag er det klart for arrangementet «Minikurs – hinderinnlæring i rallylydighet» i regi av Doglife Hundeskole på Melhus. På søndag skal også Ungdomslaget Framsteg arrangere Ljåslått på Jårakjølen, og arrangementet feirer 50 år. Denne dagen er det også posesalg og sesongavslutning ved Gammelstu Dragset.


Den eldste kirka i Melhus feirer jubileum

Flå kirke blir 225 år, og har flere arrangement spredt utover året.For 15. gang med mye kjent og noe nytt

Til helga er det klart for en populær festival med både nyheter og kjente ting.