Fest, fotball og fottur

Her er noe av det som skjer i helga.

Musikeren Åge Sten Nilsen skal både ha intimkonsert på Schei Jakobsen og underholde på sommerfesten. 

Nyheter

Skolestarten er unnagjort, og nå venter aktiviteter som involverer mange aldersgrupper. Melhus IL arrangerer i helga Melhus Cup, og fra idrettslaget meldes det om rekordpåmelding. Hele 2100 barn og unge er ventet til idrettsanlegget Gruva.

Lørdag kveld er det først intimkonsert med Åge Sten Nilsen hos Schei Jakobsen, og så blir det sommerfest i Melhus sentrum. Åge Sten Nilsen sørger for en overgang til lerbandet Too Far Gone.

I år blir det ikke fyrverkeri under sommerfesten, men høy stemning på scenen lover manager Per Evjen og Too Far Gone.  Foto: Gunn Heidi Nakrem

 

Sommerfesten har pleid å være en arena der folk møtes etter sommerferien. Arrangøren lover solid vakthold og knallstemning.


Jeg gleder meg til den første konserten i Melhus

Åge Sten Nilsen har i mange år turnert i utlandet. Nå stortrives han som melhusbygg.

 

Om føttene trenger trim på søndag, kan en delta på Hølondløpet som arrangeres av idrettslaget Leik på Jårakjølen. Det er også fine forhold i skog og mark, og mange vil nok legge turen til fjells nå som det fortsatt er sommerlig preg. Om det frister å prøve fiskelykken, kan en for eksempel delta på Fiskesommer i Skaun på søndag.


Sommerfest i Melhus med ny artist i år

Sommerfesten i Melhus sentrum blir uten fyrverkeri i år, men arrangøren lover musikk med futt i.