Ny rekordpåmelding for Melhuscupen

Arrangøren er overveldet over at påmeldinga i år kraftig har oversteget fjorårets rekordtall.

Her fra Melhuscupen i fjor.  Foto: Gunn Heidi Nakrem

Nyheter

- Vi er glad, stolt og ydmyk av å informere om en helt fantastisk påmelding til årets Melhus Cup. Fjorårets rekord blir i år overgått med nesten 20%. Hele 264 lag fra 53 klubber vil delta på Melhus Cup nå til helgen. 2100 jenter og gutter i alderen 7-13 år vil være i aksjon på 17 baner og 444 spennende kamper skal spilles, forteller Geir Christian Lunde fra Melhus Fotball i en e-post til avisa.

Melhus Fotball har hatt en eventyrlig vekst i påmeldinga siden Melhus Cup for første gang ble arrangert i 2011. Da var 90 lag påmeldt, og åtte år senere er det altså hele 264 lag. Påmeldinga kommer fra Trøndelag, Hedmark og Møre og Romsdal.

- Kanskje er det noen av framtidens Rosenborg-, Ranheim-, Molde- eller Kristiansund-spillere som får sine første møter med rivalen fra nabofylket akkurat på Melhus Cup, eller kanskje er det nye toppspillere i Trondheims-Ørn som viser seg fram for hjemmepublikumet, forteller Lunde.


Ny suksess for Melhuscupen

Fotballavdelinga i Melhus IL er strålende fornøyd etter helgas turnering.

 

Anlegget i Gruva har vist seg å fungere godt som cuparena siden det ligger skjermet til og har banene samlet på et lite område.

Nærmere 300 frivillige og over 60 dommere stiller opp for å gi fotballspillerne ei uforglemmelig cuphelg.


Gimse vant Skandia Cup etter dramatisk straffekonkurranse

Det ble ekstraomganger og straffesparkkonkurranse i J14-finalen mellom Gimse og Charlottenlund 2 på Lade lørdag formiddag.- Gressmatta har Lerkendal-standard

74 lag møtte til årets Leik cup, og cupansvarlig tror at få barn opplever å få spille på gressmatte av så høy kvalitet som den på Korsvegen.