Innspurt før skoleferien

Her er noe av det som skjer i helga.

Melhus Onstage skal ha danseforestilling lørdag og søndag. 

Nyheter

Denne helga er den siste før skoleferien starter, og nå er det resultatet av øvinger som skal vises fram. Melhus Onstage (bildet) har fire forestillinger fordelt på lørdag og søndag, og disse vises i danseskolens lokaler i Drammensvegen.

Den tradisjonsrike Leik Cup arrangeres på Korsvegen lørdag og søndag, og mange lag er meldt på. På Brekkåsen stadion er det Tine fotballskole gjennom helga.

Lørdag skal Melhus Kristelig Folkeparti ha «juniaksjon», og denne gangen er den på Buen omsorgssenter. Tidligere år har partiet hatt miljødag på Øysand. Partiet skal luke, plante og grille, og hensikten er både å gjøre det trivelig for beboerne og vise at det er viktig med en frivillig innsats.

Storbekkøya museumsseter i Budal åpner sommersesongen på lørdag, og kan friste med nyslått setervoll og servering av mat. Det er meldt sol fra skyfri himmel på lørdag så det kan bli en fin sommertur.


Barna lagde ABBA-show på Melhus

– Jeg er kjempestolt av de små og store elevene på kulturskolen i Melhus, sier prosjektansvarlig Inger Marie Sunde Johansen.Trivelig seterhelg i Synnerdalen

Mange fant veien til det tradisjonsrike arrangementet på Storbekkøya Museumsseter i Budal i helga.Ny suksess for spelet 12 lod sølv

Den sterke skildringa av Anne Olsdatter Moens kamp for rettferd etter voldtekten, gjorde inntrykk på publikum.