Motorsyklister fikk kraftig tilsnakk av politiet

Politiet stanset tre motorsyklister som holdt høy hastighet på E6 i Melhus.
Nyheter

Tre menn på henholdsvis 25,27 og 30 fra Trøndelag fikk 16. mai kraftig tilsnakk av politiet etter at de kjørte i høy hastighet med motorsykler på E6.

- Det var tre motorsyklister som kom i stor fart på E6 ved Horg. UP-patruljen fikk ikke målt hastigheten til dem. De ble stoppet på Ler og gitt en forklaring. Alle tre fikk kraftig muntilg tilsnakk, sier operasjonsleder Anlaug Oseid i Trøndelag politidistrikt.

UP sto på Ler der politiet fulgte med på trafikken, og motorsyklistene ble stanset klokka 22.30. Også en nederlandsk trailersjåfør ble stoppet av politiet på grunn av vinglete kjøring, men politiet fant ikke noe galt.

Operasjonslederen forteller at politiet fikk inn flere meldinger om vinglete og sakte kjøring, og at politiet ikke hadde kapasitet til å følge opp dette.