Snøscooterfører har kjørt på et tre i Midtre Gauldal

En mann er skadd etter å ha kjørt snøscooter.
Nyheter

Politiet melder at en mann på 48 år er skadd etter å ha kjørt på et tre på Øvsthus i Midtre Gauldal. Mannen skal ifølge politiet ha fått skader i ansiktet, og har smerter i bryst og i en fot.

En ambulanse har ankommet stedet, og da politiet la ut meldinga rett før klokka 10, var politipatrulje på vei til ulykkesstedet.

Operasjonsleder Anlaug Oseid i Trøndelag politidistrikt sa først at det var uklart hvem som hadde kjørt snsøcooteren ettersom det tok tid før politiet kom fram til stedet. Etterhvert ble det klart at føreren er en mann på 48 år. Ulykka har ifølge Oseid skjedd i terrenget i nærheten av en gård, og ikke langt unna der mannen bor.

- Føreren har vært ved bevissthet hele tida. Melding om ulykka kom klokka 09.30 til oss via AMK, forteller Oseid.

Føreren ble fraktet til St. Olavs hospital for helsesjekk etter ulykka. Klokka 10.39 melder operasjonslederen at politiet har kommet fram til ulykkesstedet og gjør undersøkelser.

- Det er ikke mistanke om rus. Foreløpig vet vi ikke om føreren hadde på hjelm. Politiet undersøker nå om det er vognkort på den. En politipatrulje er på stedet mens en annen har dratt til sykehuset for å snakke med føreren som er brakt dit, sier Oseid da Trønderbladet snakket med henne klokka 11.21.

Oseid legger til at siden føreren ikke er avhørt, vet politiet ikke hva som er årsaken til at mannen kjørte på treet. Snøscooteren fikk en del skader. Trønderbladet har fått henvendelse fra en person som opplyser at snøscooteren er registrert, men at det kunne være vanskelig å se registreringsskiltet. Vognkortet er ifølge innringeren vist fram til politiet.