Ny leder i Melhus ungdomsråd

En 16-åring har tatt over ledervervet i Melhus ungdomsråd etter at den forrige lederen satser på politikken.

RÅDET: I forgrunnen står påtroppende nestleder John Oddvar Bodsberg, påtroppende leder Siri Marie Bleke og avtroppende leder Maren Grøthe. Andre rekke f.v. Trym Øien, Marcus Stokke, June-Eilen Gylland, Gyda Samdal, Nora Emilie Økdal, Sofie Gåsbakk, Annelie Rognskog og Marianne Nordhaug. Vilde Stokke var ikke til stede.  Foto: Gunn Heidi Nakrem

Nyheter

– Det å bli leder synes jeg er veldig spennende, og jeg synes det er ekstremt interessant og fint å få være med på å påvirke i saker som gjelder ungdommers hverdag. Jeg synes det er en super mulighet til å være med på å prøve å gjøre Melhus til en plass hvor ungdom trives, forteller Siri Marie Bleke.

16-åringen har nettopp tatt over som leder for Melhus ungdomsråd etter at Maren Grøthe (17) trakk seg siden hun skal satse på valgkamp for Melhus Senterparti. Grøthe er tredjekandidat på valglista, og har vært med i Melhus ungdomsråd i fem år.

Ungdomsrådet har representanter fra de ulike skolene. Bleke går i 10. klasse på Gimse ungdomsskole. Sist tirsdag var ungdomsrådet samlet til møte i Melhus rådhus.


Ungdomsklubben vil ikke være i en bunkers

Lundamo ungdomsklubb har bokstavelig stinn brakke, og ungdommene håper på nye lokaler snarest mulig.Sexolog tok elevenes seksualundervisning til et nytt nivå

Ungdommen i Melhus synes seksualundervisningen på skolen er for dårlig. Det hadde ungdomsrådet lyst til å gjøre noe med.Derfor går Maren Grøthe av som leder for Melhus ungdomsråd

17-åringen har bestemt seg for å satse på valgkamp for Senterpartiet.