Konsert og åpning av treningssenter er noe av det som skjer i helga

Denne marshelga byr på både kultur og fysisk aktivitet.

Støren musikkorps.  Foto: John Lerli

Nyheter

I helga er det litt av hvert å finne på for den som enten vil oppleve kultur eller som vil være fysisk aktiv. Lørdag har Støren musikkorps (bildet) konsert i Størenhallen, og har med seg solistene Cecilie Laugsand, Anita Lien Aune og Arnstein Storrø. Trubadur Arve Grytbakk spiller utover kvelden.

I Melhus åpner et nytt treningssenter dørene, og treningssenteret holder til i Gimsøya næringspark.

Siden det er kommet mer snø, er det mange steder fint å ta seg en skitur. I dalbunnen kan det være snaut med snø, men i høyereliggende områder burde det være nok snø til at skiglade kan ta seg en utflukt. Om en skitur ikke frister, er det filmer på kinoene som kan være aktuelle. Amundsen-filmen er fra det kalde element, og det kan være fristende å sitte inne i kinoens varme lokaler mens en ser polarheltens kamp for å nå fram til Sydpolpunktet.

Horg og Flå juniorkorps har loppemarked i Flå samfunnshus lørdag og søndag.


Korpskonsert og pubaften på Støren

Lørdag 9. mars skal Støren musikkorps opptre i Størenhallen, sammen med sangsolistene Cecilie Laugsand, Arnstein Storrø og Anita Aune.