Nå er kontrakten om bygging av E6 i Melhus signert

I dag signerte Nye Veier kontrakt med Peab og Cowi om E6 Kvål-Melhus. De tre går inn i en helt unik samarbeidsform innen norsk veibygging.

IPL-kontrakten er signert. Fra venstre: Johan Arnt Vatnan, prosjektdirektør i Nye Veier E6 Trøndelag, Kirsti Engebretsen Larssen, regional markedsdirektør i Cowi AS, Ingrid Dahl Hovland, administrerende direktør i Nye Veier, og Johan Hansson, administrerende direktør i Peab Anlegg AS. 

Nyheter

Nye Veier AS skal bygge ny firefelts motorvei fra Ulsberg til Åsen. For den sju kilometer lange strekningen Kvål-Melhus har Nye Veier valgt Peab som entreprenør og Cowi som rådgiver. Prosjektet gjennomføres med en ny modell, Integrert prosjektleveranse (IPL). De tre IPL-partnerne skal sammen, i en felles kontrakt, bygge firefelts motorvei fra Kvål til Melhus.