UP fortsetter med hyppige kontroller på E6 på Ler

Uklart om kontrollene har virket eller om det dårlige været fikk folk til å kjøre sakte.
Nyheter

Utrykningspolitiet (UP) gjennomførte en fartskontroll på E6 på Ler tirsdag kveld mellom klokka 18 og 20. På den ulykkesbelastede strekningen har det tidligere vært høy fart, men slik var det ikke tirsdag kveld.

- Tre ble bøtelagt for høy fart, høyeste ble målt til 81 km/t i 70-sonen, skriver politiet på Twitter klokka 20.17. Resultatet er dermed mye mer oppløftende enn tidligere kontroller. Kontrollen ble imidlertid gjennomført i en periode med dårlig vær og vanskelige kjøreforhold.


Vegvesenet mangler penger til sikring av E6

Statens vegvesen vil gjerne bedre trafikksikkerheten på ulykkesbelastet strekning, men står uten ledige midler.Politiet etterlyser flere fotobokser og midtdelere på E6

Politisjef mener at politikerne krangler framfor å jobbe for en mer trafikksikker vei.