Elgen haltet videre etter å ha kollidert med bil

En annen elg ble truffet av toget.
Nyheter

En elg ble påkjørt av bil i Eggkleiva i Skaun sent torsdag kveld. Det var ingen personskade, men litt skade på kjøretøyet, forteller operasjonsleder Bernt Tiller hos Politiet i Trøndelag. Meldinga er loggført klokka 23.14. Elgen haltet videre, og viltnemnda ble varslet.

En elg kolliderte med toget ved Kvammen i Melhus tidligere på kvelden torsdag. Politiet fikk melding om dette klokka 18, men har ingen opplysninger om hvordan det gikk med elgen. - NSB ordner alt på stedet og melder fra til viltnemnda, sier Tiller.


Bønn til bilførere

Farten dreper. Hver time på dagen blir mange dyr lemlestet og drept i trafikken.Elg ble påkjørt av toget og brakk beina

En påkjørsel på jernbanesporet endte på fatalt vis for elgen.