7A på Gimse gir bort overskudd til Sykehusklovnene

Frode Eggen besøkte klassen og tok imot pengene fra julekafeen.

KLASSEN MED SYKEHUSKLOVN: Til slutt gikk vi ut i snøen og tok bildet sammen med verdens beste sykehusklovn, forteller 7A på Gimse skole. Foto: Gimse skole  Foto: Foto: Gimse skole

Nyheter

Sykehusklovn Frode Eggen (også alias Arnfinn i Telenor-reklamen) kom på besøk til klasse 7A på Gimse skole. Klassen har skrevet sak:

Det hele startet med at vi, klasse 7A Gimse skole, arrangerte en julekafé. Der solgte vi lodd og kaker, for å kjøpe akematter til klassen og vi ville gi halvparten av pengene vi tjente bort til veldige formål.


Klovnene takket med dans

Noen av førskolebarna i Soknedal barnehage besøkte sykehusklovnene på St. Olavs hospital onsdag, og de hadde med en sjekk på godt over 5000 kroner som de overleverte.

 

Vi bestemte oss for at en del av pengene til veldedige formål skulle gå til Sykehusklovnene. Den andre delen ga vi til Frelsesarmeens julegryte.

Så kontaktet kontaktlæreren vår, Frank P. Bjørklund, sykehusklovnene ved Frode Eggen som kom på besøk for å ta imot de 1000 kronene som vi ville gi dem. Frode Eggen kom og han fortalte hvordan det var å være en sykehusklovn. Til slutt gikk vi ut i snøen og tok bildet sammen med verdens beste sykehusklovn!


Samlet inn 50.000 kroner til Sykehusklovnene

Frode Eggen fra Melhus fikk i løpet av et par dager samlet inn 50.000 kroner til Sykehusklovnene som gjør livet lettere for syke barn.