Litt å finne på denne helga også

Her er noe av helgas aktiviteter.

  Foto: Gunn Heidi Nakrem

Nyheter

Denne helga preges ikke av mange arrangementer, men noe er det da. Lørdag er det Flårennet (bildet) og søndag er det håndballkamper i Størenhallen. Dessuten er det alltids sport å følge med på fjernsynet, og med snøfallet er det rike muligheter til å gå på ski og drive andre vinteraktiviteter enten det er akebrettet eller sparken som skal prøves. Derimot kan det være begrensede muligheter for dem som vil gå på skøyter på innlandsvann eller drive med isfiske ettersom isforholdene har vært ustabile i vinter.


Graabak klar for «trippelen» i Chaux-Neuve

Fredag, lørdag og søndag er det klart for et av årets høydepunkter i kombinert, nyskapingen Nordic Combined Trippel.

 

Søndag kveld arrangerer Eggkleiva mannskor sammen med Ole Magnar Morken og Ronja Eid «Menneske og Mennesket» i Grendstuggu på Gåsbakken. Dette er en matineforestilling, og er blitt til i samarbeid mellom Ole Magnar Morken og Stein Nilsen.


Nå er det stor pågang på treningssentrene

Treningssentre har fullbookede treningsgrupper og mange spørsmål om kosthold.

 

Andre innendørsmuligheter er kinoene med filmer som «Dragetreneren» og «Sonja» samt gudstjenester.


Lover perfekte forhold på Flårennet til helga

Snøen kom som bestilt for det tradisjonsrike skirennet på Fremo.