Brann i enebolig på Leinstrand

En enebolig fikk store skader etter en brann som startet i kjelleren.
Nyheter

Politiet meldte torsdag klokka 13.39 om brann i en enebolig på et gårdsbruk i Søravegen på Leinstrand.

Det var kraftig røykutvikling på stedet. Ingen personer var i huset da brannen startet.

Brannen startet i et fyrrom i kjelleren, der det stod en parafinbrenner. Ekteparet som bor i huset var ute, men fikk brannalarm og varslet nødetatene. Det var åpne flammer i kjelleren, og det steg røyk ut av kjelleretasjen og over taket. Politiets operasjonsleder sier det har oppstått store materielle skader.

Det var ambulanse på stedet, men politiet kjenner ikke til at noen har hatt behov for helsehjelp.

Klokka 15.00 drev brannskaper med å fjerne plater og panel på huset, der det var høg temperatur og fare for videreutvikling av brannen. Det blir etterslokking og kontroll utover ettermiddagen og kvelden.