Disse kom gjennom nåløyet hos forlaget

Snøfugl forlag har hatt lanseringsmøte for høstens forfattere.

NOEN AV FORFATTERNE: Fra v. Reidar Almås med boka Klimasmart landbruk og bok om ungdomslaget Framsteg, Oddvar Rakeng og Brit Rakeng (fra Lillehammer), han med bok om en ungdom som ble drept av tyskerne i Halden under krigen, hun ei bok om kaffe - "Vildu ha en kppp kaffe", Astri Holm og Berit Rusten (bok om kvinnekampen i Trondheim på 1970- og 1980-tallet), Inger Johanne Røste (fra Oslo og Melhus) med barneboka "Syne finner et brev", Ottar Engtrø (eks-hølonding, bosatt på Jæren) med barnebok om hekser, Anne Lise Eide fra Eide på Nordmøre med diktsamlinga Aks, Sigurd Birkelund fra Oppegård, som har skrevet boka Aldri meir! om okkupasjonstida, Olav Harald Langås med boka Jakten på corpus St. Olavi, Kristine Kaasa Moe med boka "En verktøykasse, en flosshat og litt til" om om Kaasensamlingen, Brit Inger Aune om Horg kirke. Bak Åsmund Snøfugl og Anne Sveberg fra forlaget.  Foto: Harald Danielsen

Nyheter

– Vi får nokså mange forespørsler om utgivelser. Mindre enn 10 prosent kommer gjennom nåløyet, sier forlegger Åsmund Snøfugl (74) i Snøfugl forlag.