Resultatløst søk etter 18-åring fra Skaun

Politiet fortsetter etterforskninga for å finne ut hva som skjedde da 18 år gamle Odin fra Skaun forsvant etter en bytur.

Dette bildet av Odin Andre Hagen Jacobsen (18) ble fanget opp av et overvåkningskamera i Dronningens gate i Trondheim natt til søndag klokka 05.30.   Foto: Politiet

Nyheter

Søket etter 18 år gamle Odin A. Hagen Jacobsen fra Skaun har så langt ikke gitt resultater, og politiet melder i ei pressemelding at politiet fortløpende vil vurdere om det skal settes i gang nye søk.

Etterforskninga fortsetter for å klarlegge om eiendelene som ble funnet på Brattøra sist fredag, tilhører 18-åringen. Blant funnene var bankkort og mobil. Politiet fortsetter innhenting av bilder fra overvåkningskamera. Tidligere er det kommet fram at et bilde fra et overvåkningskamera i Fjordgata viser at 18-åringen gikk forbi på morgenkvisten. Andre bilder viser at han gikk omkring i byen etter at han skilte lag med kameratene.


Fortsetter letinga etter 18 år gamle Odin

Brannvesenet fortsetter søket i Trondheim etter 18-åringen fra Skaun som har vært forsvunnet i to uker.Har funnet Odins bankkort og mobil

Etter funn av gjenstander i havneområdet i Trondheim, gjenopptok politiet søk etter savnet 18-åring fra Skaun.


18-åringen er elev ved Orkdal videregående skole.