- Dumt ikke å oppgi personalia

Flere politipatruljer måtte rykke ut til uro utenfor et serveringssted på Støren.
Nyheter

Klokka 01.30 natt til søndag fikk politiet melding om uro utenfor et serveringssted på Støren. Operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Trøndelag politidistrikt forteller at serveringsstedet var stengt, og at det hadde samlet seg en del personer utenfor. Stemninga skal ha vært aggressiv.

- Flere politipatruljer ble sendt til stedet. Da de kom dit, hadde det roet seg litt. En person utpekte seg. Han var vanskelig å ha med å gjøre, og nekter å oppgi personalia. Det er dumt ikke å oppgi personalia, og karen som er i 40-årene, blir kjørt til arresten og anmeldt, sier Lægdheim.

En annen person velger å fortelle navnet sitt, og Lægdheim sier at personen blir bortvist og slipper unna med det.

Det var ikke bare på Støren at det var uro. Under en privatfest i Klæbu ble det bråk, og Lægdheim forteller at politiet forsøkte å ordne opp ved å ta kontakt med huseier på telefon.

- Det virket som det løste seg etter telefonering, sier Lægdheim.