Starter nytt søk etter 18 år gamle Odin

Politiet gjenopptar søket etter den savnede 18-åringen fra Skaun etter funn av gjenstander.
Nyheter

Klokka 09 i dag lørdag startet nytt søk etter Odin Andre Hagen Jacobsen fra Skaun etter at det er funnet gjenstander på Brattøra i Trondheim som kan knyttes til 18-åringen. Det melder politiet i ei pressemelding.

Tidligere har politiet avsluttet organisert søking. Det var natt til forrige søndag at 18-åringen forsvant etter en bytur.


Den savnede 18-åringen ble sist sett i Fjordgata i Trondheim

Den siste kjente observasjonen politiet sitter med for den savnede Odin fra Skaun, er fra Fjordgata.


- I går ble det funnet gjenstander på Brattøra i Trondheim som kan knyttes til Hagen. Funnstedet blir utgangspunkt for dette søket. Brannvesenet bistår med båt og dykkere. Røde Kors bistår med båt og søk på land. Det presiseres at etterforskningen av savnet person fortsetter parallelt med dette søket, opplyser politiet i pressemeldinga.

Tidligere er det lett etter 18-åringen på land samt i Nidelva og i Kanalen. Politiet har hentet inn bilder fra overvåkningskamera, og disse viser at 18-åringen har vandret rundt i byen etter at han forlot kameratene. Ifølge det politiet har fått forklart, skulle 18-åringen ta en buss hjem til Skaun sist søndag.


Avslutter organiserte søk etter savnede Odin

Letingen etter Odin Andre Hagen Jacobsen har ikke gitt resultater, opplyser politiet.Har satt i gang leteaksjon etter savnet 18-åring

Røde Kors og andre instanser er i gang med å lete etter savnede Odin fra Skaun.