- Drosjen fra Melhus Taxi kom aldri, selv om den var bestilt fire dager i forveien

- Det er en skam, sier Bjarne Melvin Aune.

Illustrasjonsbilde  Foto: Gunn Heidi Nakrem

Nyheter

Aune og hans kone skulle til Kiel lørdag 27. oktober, og de hadde bestilt en taxi til sin adresse på Melhus til klokken 04.30. Drosjen skulle ta dem videre til bussen, men dette gikk ikke som planlagt.

- Drosjen kom aldri. Vi skulle ta bussen videre 04.40, så jeg ringte drosjeselskapet 04.33 for å spørre hvor bilen ble av. Jeg fikk beskjed om at de ikke hadde noen bil inne, og at de kunne ikke hente oss, sier Aune.

Han forteller at de videre måtte ta i bruk egen bil for å rekke bussen, samt at han kjenner til flere personer som har hatt problemer med å få en taxi til rett tid.

- Vi fikk heller aldri noen beklagelse fra drosjeselskapet, sier Aune.

Annet tidspunkt i loggen

Melhus Taxi er et eget taxilag som tilhører Trøndertaxi. Daglig leder Ola Inge Leraand i Melhus Taxi henviser Trønderbladet videre til Trøndertaxi, hvor avisen får snakke med driftssjef Anders Mauring.

- I vår logg står det at drosjen var bestilt til klokken 04.30, men at kunden ringte inn 04.29 for å høre hvor det ble av bilen. At kunden påstår noe annet får stå på hans regning. Bilen ville vært der to minutter etter opprinnelig bestillingstid, forklarer Mauring.

Han beklager det som har skjedd.

- Men det kan være lurt å bestille en taxi til et tidligere tidspunkt enn ti minutter før man skal videre med bussen, sier Mauring.

Bestilte drosje og gikk til angrep på sjåføren

En mann i 40-årene kan bli anmeldt for vold mot drosjesjåfør ved Lundamo Pizza & Grill.


- Det holder ikke

Bjarne Melvin Aune mener det er lett for Mauring å si at bilen ville vært der to minutter etter tiden.

- Det holder ikke, sier Aune.


Bilene suste forbi mens Roger lå skadet på veien

Roger falt av sykkelen i Melhus og det gikk 14 minutter før noen stanset for å hjelpe ham.