Nytt kjøremønster på E6

Etter helgestengt E6 og omfattende veiarbeid, kunne bilistene kjøre nesten strake veien mellom Melhus og Trondheim.

Storlersbakken.  Foto: Statens vegvesen

Nyheter

Mandag morgen kunne bilistene ta i bruk ny E6 mellom Jaktøya og Tiller, og det innebærer kortere reisetid ettersom de midlertidige rundkjøringene er fjernet.

Statens vegvesen anbefaler at folk er ekstra oppmerksomme når de kjører på veistrekninga siden det er blitt nytt kjøremønster.

En av grunnene til at bilister skal være ekstra observante er at avkjøringer kan komme brått på. Det gjelder for eksempel om en kommer kjørende fra Trondheim og skal ta av mot E39/Byneset, og der kan den midlertidige avkjøringa mot den permanente rampa komme litt brått ifølge Statens vegvesen nettside.

Klett.   Foto: Statens vegvesen

 

Om en skal svinge av til Klæbu og Sandmoen når en kommer sørfra, må en svinge av tidligere enn før. Glemmer en å svinge av der, er neste mulighet Sentervegen/City Syd.

Veiarbeidet fortsetter, og i februar kan bilistene ifølge vegvesenet ta i bruk ny E6 med fire felts motorvei på hele strekninga mellom Melhus og Tiller.


E6 blir stengt i helga

I helga blir E6 melom Klett og Tiller stengt som følge av veiarbeid.

 

Legger om trafikken nord for Melhus sentrum

Natt til torsdag blir det nytt kjøremønster på E6 ved Bjørgum.


Strekninga er på 8,1 kilometer, og anleggsarbeidet på ny E6 startet i 2016. Den er en del av Miljøpakken og er bompengefinansiert.


Synes du bompenger er et irritasjonsmoment?

Ordfører Gunnar Krogstad (Ap) har ikke hørt om noen politiske partier i Melhus som har ytret seg mot bompengefinansiering på E6.