Høyre valgte erfarne politikere

Valglista til Melhus Høyre er klar, og den viser at flere ønsker å komme tilbake til kommunestyret.

Listekandidatene hos Melhus Høyre.  Foto: Melhus Høyre

Nyheter

Flere tidligere Høyre-politikere gjør comeback på kommunevalglista for Melhus Høyre.

Nominasjonsmøtet har plassert Morten Wehn på femteplass og Ragnar Vigdal (bildet) på åttendeplass. Begge har tidligere sittet i kommunestyret. På de ti første plassene på lista står Stine Estenstad, Mikal Kvaal, Marie Olden Jakobsen, Svein Evjen, Morten Wehn, Eva Marith Tryggvason, Marius Krogstad Aune, Ragnar Vigdal, Nina Andreassen og Stein Eidsmo Hova. Den yngste på lista er Erik Ferdinand Birkeland som er født i 1999, mens Marius Krogstad Aune (24) er nest yngst.


Valgt til ordførerkandidat

Stine Estenstad (H) har fått fornyet tillit hos Melhus Høyre.

 

På øvrige plasser står Astrid Gauslaa Wehn, Vidar Krogh-Albertsen, Knut Arve Fillingsnes, Kirsti Nygård Hårstad, Kay Ove Bjerkenås, Lars Svanholm, Tove Børseth, Cato Sannes, Ragnhild Helen Hjelset-Engan, Jens Kristian Auke, Jan Owesen, Erik Ferdinand Birkeland, Kristin Åmot, Christian Ingebrigtsen, Lars Magnar Høgset, Ellinor Langørgen, Ingeborg Gaustad Pettersen, Roar Segtnan, Terje Garli, Astrid Klungseth og Frode Stenmo.


Det er ikke tillitvekkende at det er småligheten som rår i kommunestyret

Kommentar: Det er ikke tillitvekkende at det er småligheten som rår i kommunestyret.Frykter store overskridelser for nye Gimse skole

Melhus kommune skal investere 400 millioner kroner i nytt skoleanlegg, og politikere frykter at det kan ende med enda høyere regning.