Denne sykkelen lengter heim

Er det noen som kjenner koden?

Mellom fortauet og miljøgata i Melhus har denne sykkelen stått siden i sommer.  Foto: John Lerli

Er koden glemt? Eller hele sykkelen?  Foto: John Lerli

Nyheter

Sykkelsesongen er snart over, noe denne sykkelen tilsynelatende ikke bryr seg om. Den har ikke vært benyttet siden i sommer. En beboer i Melhus sentrum forteller at den har stått hensatt i flere måneder, låst til sykkelstativet langs miljøgata i Melhus. Eieren hadde tydeligvis et ønske om å ta godt vare på den, for sykkelen ble tildekket med et gult overtrekk, som fortsatt ligger der. Beboeren lurer på om eieren snart vil dukke opp for å hente den.

Sykkelen ser fin ut, og det er ingen ting som tyder på at den har vært utsatt for hærverk eller tyveri. Den er låst med kodelås. Sykkelen er av merket Yosemite, kjøpt på Biltema. Butikkjedens billigste telt er kjent for å være såkalte festivaltelt, som blir forlatt når helga er over. Kanskje festen er over for eieren av sykkelen også?


Småbarnsfamilien bare durer over gangfeltet

Hva i all verden tenker slike foreldre? De skulle blitt fratatt syklene.Gjorde stas på de som reiser kollektivt

Sykkelstativ og sykkelhotell skal gjøre at det blir færre biler rundt skystasjonen.