Retten vil ikke isolere drapssiktet

Politiet fikk ikke medhold i at den dobbeltdrapssiktede 18-åringen skal holdes isolert, og har anket rettens beslutning.

To tenåringer ble drept i Trondheim, mens en tredje ble utsatt for vold. En fjerde er siktet for drap etter voldshendelsen. Alle fire er mindreårige, enslige asylsøkere. Her undersøker politiet åstedet i Prinsens gate i Trondheim sentrum.   Foto: Ned Alley/NTB scanpix

Nyheter

Den dobbeltdrapssiktede 18-åringen møtte onsdag i Sør-Trøndelag tingrett der tingretten skulle ta stilling til politiets begjæring om at 18-åringen skal sitte to uker til i isolasjon av hensyn til etterforskninga.


Dobbeltdrapssiktede skal i retten i dag

Politiet melder at den dobbeltdrapssiktede skal møte under fengslingsmøtet i tingretten.

 

Tingretten ga ikke politiet medhold, og politiet varsler i ei pressemelding at tingrettens beslutning er anket til Frostating lagmannsrett. Ifølge pressemeldinga må 18-åringen sitte i isolasjon inntil lagmannsretten har behandlet anken.


Drapssiktet i varetekt fire uker framover

Politiet fikk medhold i at den dobbeltdrapssiktede skal sitte fire uker i varetekt.