Fant stjålet postsekk ved bakeri

Ansatte på Soknedal bakeri fant en stjålet sekk utenfor bakeriet.
Nyheter

Tirsdag klokka 11.33 meldte ansatte ved Soknedal bakeri at de hadde funnet en postsekk med åpnede pakker utenfor bakeriet.

- Dette er en sekk som posten frakter pakker i, og som er stjålet. Det var en del pakker i sekken, og noen av pakkene skal ha vært åpnet. Sekken er levert tilbake til Postnord på Sandmoen, sier seksjonsleder Ole Petter Ustad ved Gauldal politidistrikt.

Ustad forteller at saken skal etterforskes for å finne ut hva som har skjedd.

- Det er antydet at pakkene kan ha blitt stjålet i postgangen, sier Ustad.

Etter at daglig leder Stig Torve sa til Trønderbladet at det var ukjent for de ansatte i Soknedal at det var funnet en postsekk der, tok Trønderbladet kontakt med seksjonsleder Ustad som sjekket loggen på nytt. Da viser det seg at postsekken er funnet utenfor Soknedals bakeri avdeling i Melhus sentrum.