Styret i Midt-Norge Travforbund har møte på tirsdag

Melhus står klar til å ta imot regionanlegget

Midt-Norge Travforbund skal i dag vurdere hva som skjer med det nye regionanlegget nå som det butter imot i Malvik.

IKKE GITT OPP: Gauldal travsportlag mener løpet ikke er kjørt for Melhus-alternativet. Bildet er fra et løp i Vollmarka tidligere i høst.  Foto: Gunn Heidi Nakrem

Nyheter

– For meg blir det feil om lokalisering av en bane av den dimensjonen et regionanlegg er, skal være et spørsmål om jordvern. Selvfølgelig er jeg for jordvern, men det kan ikke være avgjørende i denne saken. Hvis vi ikke skal ta noe dyrkajord til et regionanlegg for travsporten, må vi ha anlegget i skogen der ingen kommer. Melhus har en glimrende plassering, og en skal ta i betraktning den plasseringa travsporten har i Melhus, sier ordfører Gunnar Krogstad (Ap).