Slått ned fordi han ikke hadde vasket stekepanna

Politiet måtte rykke ut til Støren etter at en mann ble slått ned av broren.
Nyheter

Klokka 22 lørdag kveld fikk politiet oppringing fra en mann i 60-årene fra Støren.

- Han sa at han var blitt angrepet av sin bror og at han hadde fått et kutt i panna det blødde fra. Nedslaginga skyldtes av alle ting at han ikke hadde vasket stekepanna, sier operasjonsleder Bjørn Handegard i Trøndelag politidistrikt.

En politipatrulje kom til stedet 45 minutter senere, og konstaterer at innringeren trenger helsehjelp. Handegard forteller at en ambulanse kom til stedet klokka 23.30, og ga behandling til mannen som hadde fått et kutt over det ene øyet. Ifølge politiet var også mor til brødrene til stede.

- Det ble tatt avhør av begge brødrene. Brødrene lovte dyrt og hellig å holde fred. Patruljen oppretter sak, sier Handegard.