Etter et opphold i fjor var Støren sportsklubb tilbake med loppemarked i den tidligere militærleiren på Støren, og det ble liv i leiren da Oddbjørn Enlid fyrte av startskuddet. Køen ved porten var lang, og da klarsignalet kom, løp folk av gårde for å sikre seg godbiter.

Fornøyd arrangør

– Vi er fornøyd med årets loppis, og kommer til å ha nytt loppis igjen neste sommer. Salget var bra over hele linja, sier Beate Jonli, daglig leder for Støren sportsklubb.

Hvor mye loppemarkedet innbrakte, var ikke klart da Trønderbladet gikk i trykken. Kasserer Eskil Skjærvold opplyser at basert på antall besøkende og foreløpige anslag, ser det ut til at loppemarkedet var svært godt besøkt og fullt på høyde med tidligere år. Av ting som ble til overs, blir tekstiler plukket ut og gitt til Narva.

– Resten blir rett og slett skrotet. Vi starter helt på nytt neste år, og vi regner med at det vil komme inn bra med lopper neste gang også, forteller Jonli.

Salgsvarene var satt oversiktlig og greit fram, og det var mye å velge mellom. Etter en runde langs salgsbordene, satte mange seg ned for å ta en kopp kaffe og et kakestykke.

Auksjon

Under loppisen var det også auksjon, og Torbjørn Witsø var auksjonarius. Blant gjenstandene som ble auksjonert bort, var ei mugge fra 1933 ifølge en lapp som lå inni. Gamle trestoler og dukker var også blant det folk kunne by på. Alt som var satt av til auksjonen gikk unna, opplyser Jonli.

Stadig flere organisasjoner merker at folk ikke har så mye kontanter på seg lenger, og sportsklubben hadde ikke bankterminaler under loppemarkedet.