- 25-årsjubileet til Too Far Gone og 5-årsjubileet til sommerfesten skal feires med festfyrverkeri, sier Per Evjen, manager for Too Far Gone.

Rett før midnatt

Sommerfesten er lørdag kveld, og Evjen forteller at fyrverkeriet vil bli skutt opp fra Melhus sentrum rundt klokka 23.45.

- Oppskytinga foregår i regi av en profesjonell pyrotekniker, og vil vare i 5-6 minutter. Dette gjør vi for å gi en ekstra fin festopplevelse for dem som kommer på sommerfesten, sier Evjen.

Evjen varsler i forkant slik at dem som bor i nærheten av Melhus sentrum er klar over hvorfor det sendes opp fyrverkeri. Vanligvis er det ikke tillatt å sende opp fyrverkeri på andre tidspunkt enn på nyttårsaften.

UTENDØRS: Arrangørene Per Evjen og Kristian Lorvik står der scenen under sommerfesten skal være.

- Vi har fått tillatelse fra brannvesenet, og politiet er blitt informert av brannvesenet. Oppskytinga vil skje utenfor gjerdet som settes opp rundt festplassen, og det blir vakthold av hensyn til sikkerheten, forklarer Evjen.

Nomimasjon

Trønderbladet har tidligere skrevet om at Too Far Gone vil gi vekk en elgitar under sommerfesten, og Evjen opplyser at det er kommet inn mange nominasjoner.

- Fristen for å komme med nominasjon er i løpet av fredag så det er ikke for sent å melde fra, sier Evjen.

Billettsalget er ifølge Evjen godt i rute, og han regner med at det vil strømme på med billettkjøp de siste dagene.

- I fjor kom det 700 og i år er målet 1000 solgte billetter. Så langt har vi klart halvparten av målet, og vi tror mange vil kjøpe billett på tampen, forklarer Evjen.