Barn, ungdom, foreldre og politikere ønskes velkommen til Øye Grendahus lørdag 25. august.

– Opplegget varer fra 11.00 og avsluttes rundt 14.00, opplyser Tore Johansen. Han poengterer at det er en sommerfestival for barn og ungdom, og at alle skal få pølse, brus, boller og sukkerspinn. Samtidig vil det blant annet bli aktiviteter som ballspill, boksekasting, sekkeløp, dartkasting og mye annen underholdning.

SPENT: Tore håper at så mange som mulig kommer, og han kommenterer at folk må forberede seg på et morsomt arrangement.

Gratis å delta

Johansen tipper det vil bli mye folk, og presiserer at de har blitt sponset av «Frifond barn og unge».

– Vi har fått bevilget noen kroner å rutte med. Alt fra spising, konkurranser og tevlinger skal være gratis for alle, forteller han.

Utfordrer politikerne

– Noen fra Melhuslista skal også være med og dramatisere et eventyr. Samtidig utfordrer vi ordfører og den sittende gjengen på rådhuset til en basseturnering, så får vi se om de er tøffe nok til å stille opp. Jeg lover at vi skal knuse dem, humrer Johansen.

Han håper flere foreldre vil være med å engasjere seg, og legger til at begivenheten skjer utendørs ved grendahuset. Øye Grendahus ligger tett ved E39, mellom rundkjøringa på Klett og Øysand Camping.

HÅPEFULL: – Jeg har en mistanke om at 100 stykk ikke vil holde. Det kommer nok til å bli ganske mye folk, forteller Tore.

Morsom tilstelning

– Dette tror jeg blir artig, og vi håper på brukbart vær. Slik at vi får vært ute, hvis ikke får vi bare trekke inn, sier han.

Johansen understreker at absolutt alle kan komme, uavhengig av alder og geografisk tilhørighet. Han har tro på at dette vil bli en fin sammenkomst, og et godt alternativ for dem som nettopp har begynt på skolen.