Det er nemlig også pappa Ola Undlien Meistad. Og for to år siden ble den førstefødte Regine Sofie født på pappas bursdag.

Bursdagsfeiringen ble utsatt

På kvelden mandag 23. juli var huset var pyntet og klargjort til toårsdag dagen etter. Anne Enge Pedersen hadde kjent på litt murring gjennom dagen, men tenkte at det fort kunne være noe som ville gå over igjen. Men så, like før midnatt, gikk vannet.

- Hun ropte: Nå gikk bættre vannet! humrer Ola.

HJEMFLYTTA MELHUSBYGG: Både Ola og Anne kommer fra Melhus, han fra Høyeggen og Anne fra Loddgårdstrøa, og flyttet for to år siden inn i sitt nybygde funkishus på Hesttrøa på Løvset.

Stolt storesøster

I disse dager koser familien på fire seg hjemme i det nybygde huset på Løvset. Pappa Ola har to ukers fødselspermisjon, før han går ut i fire uker ferie. Den har han praktisk nok spart opp. Regine Sofie har så langt tatt storesøsterjobben på strak arm.

- Hun er veldig stolt og vil gjerne vise frem lillebroren. Og det er mye kosing, kanskje vel mye enkelte ganger, ler Ola.

For familien er det praktisk at bursdagene slås sammen til ett selskap. Men om de to søsknene vil synes det er like stas etter hvert som årene går, tviler de mer på.

- Det spørs om de synes det blir så gøy etter hvert. Men ja, praktisk er det! ler Ola.

Selv bryr han seg ikke så mye om at fokuset på han blekner på bursdagen sin.

HJELPSOM STORESØSTER: Regine Sofie på to år måtte utsette feiringen av sin toårsdag forrige tirsdag, da også lillebror Albert ble født. Men foreløpig virker det ikke å være en kilde til konflikt. Regine Sofie er stolt og hjelpsom storesøster.

Melhusbygg

Ola og Anne, som begge er fra Melhus, bygde seg hus og flyttet hjem etter flere år i Trondheim og ett i Singapore, i 2016. Huset var innflytningsklart nøyaktig én uke før Regine Sofie så dagens lys.

- Familie og venner var vel mer stresset enn det vi var, humrer Anne.

Mens Anne jobber med bemanning og rekruttering, er Ola elektroingeniør. Begge med arbeidssted i Trondheim. Men enn så lenge er det barseltiden som skal nytes. I første omgang skal Anne være hjemme til mai, før Ola tar over ut sommeren.

- Jeg får den beste tida. Nøye planlagt, det der, ler han.