Garberg forklarer at det er stor variasjon i menytilbudet. Hun forteller kort at de har både middagsmat som innbakt kylling, grillspyd, vietnamesisk kylling, pizza, burger og biff stroganoff. Ved siden av vil de også ha enkle retter som pannekaker, egg og bacon, samt karbonade og speilegg på toast.

- Vi vil satse på å kunne gi et tilbud som passer for alle, sier Monica.

TRAVEL: Monica Garberg er opprinnelig avdelingsingeniør for veterinærinstituttet i Trondheim. Hun vil fortsatt jobbe i byen, men samtidig vil hun ha ansvaret for Nabolaget Mat på Kvål.

«Hardbarka» Kvålsbygg

Monica beskriver seg selv som en lokal og «hardbarka» Kvålsbygg, som er født og oppvokst på Kvål. Hun er spent på hvordan dagen vil bli, og om det vil dukke opp noen gjester. Videre forteller Monica at det ikke bare var plankekjøring å starte en restaurant.

Planen videre

Garberg forteller at hun i lengre tid har tenkt på at det ikke er et ordentlig samlingssted for folk på Kvål. I dag håper hun at Nabolaget Mat også kan bli en plass for folk å samles for spilling av både biljard og dart.

- Vi vil at det her skal bli en god plass å være, uten å måtte betale all verdens. Etter hvert skal vi prøve å få inn et biljardbord og litt annet, slik at vi har en sofakrok man bare kan være på, sier Monica.

SKILTMANGEL: Inntil videre står fortsatt skiltene fra tidligere Kvål pizza og grill, Monica forklarer at deres skilt vil komme etter hvert.

Satsing på lokale råvarer

Garberg forklarer at de vil forsøke å bruke lokale råvarer, disse skal stamme fra andre aktører i nærområdet. Samtidig poengterer hun at de gjerne vil ha tips og innspill med ønsker fra andre, slik at de kan tilpasse seg folkets behov.