Jaktet skadd elgkalv

Påkjørt av bil og ble avlivet.

JAKTA AVSUTTET: Fra venstre Arnfinn Flenstad, Kåre Lilleberg (ansvarlig for ettersøket), Peder Onsøyen, hundefører Leif Jostein Konstad, Gisle og Monika Rimolsrønning og Audun Lilleberg. Like etter klokka 21 fikk jegerne avlivet elgkalven.   Foto: Ole John Sæther

Nyheter

Flere jegere lette etter elgkalven som humpet på tre bein etter at den var blitt påkjørt av bil søndag kveld.

Den skadde kalven som var påkjørt nede på veien, stakk opp i boligfeltet og krysset Eindrides veg bare 30 meter fra jegerne. Men de tok ikke sjansen på å skyte mellom husa, og kalven fortsatte ned i skogen.

GIMSE: Her står jegerne i krysset mellom Eidrides veg og Bjørkvegen. 

 

Godtar ikke lang jakttid på elg

Melhus vil ha nedkortet jakttida på elg, og mener at skrantesyke ikke er god nok grunn til å ha jakttid til jul.

 

Like etter klokka 21 fikk jegerne avlivet elgkalven, som ble båret opp til den gamle ballplassen i Eindrides veg.Ettersøket var ledet av Kåre Lilleberg. Flere som var med som mannskap, bor selv i nabolaget hvor de jaktet på elgkalven.

MÅTTE AVLIVES: Den ene framfoten til elgkalven var helt av, opplyser Ole John Sæther.  Foto: Ole John Sæther

 

Elg på morgentur

To elger på vandring i Einrides veg på Gimse.