Stopp for pass i fire uker

Midtre Gauldal lensmannskontor har stor pågang av passkunder, men nå blir det snart sommerstengt kontor.

  Foto: Gunn Heidi Nakrem

Nyheter

– Rundt 30–40 er innom for å få ordnet pass pr. dag vi har åpent for passekspedering, sier politibetjent Camilla Engebretsen ved Midtre Gauldal lensmannskontor.

Midtre Gauldal lensmannskontor er ett av få steder i Trøndelag der en kan få utstedt pass. Kontoret er åpent mandager, onsdager og torsdag mellom klokka 09 og 14.

– Det er et jevnt trykk. En del er innom og mange ringer. Det er ikke lang kø, men en må regne med å vente litt. Folk kommer fra Trondheim, Melhus, Heimdal og Støren, forteller Engebretsen.


Får beholde passkiosken på Støren inntil videre

Støren er ettertraktet for dem som er på jakt etter pass.

 

Imidlertid skal også Midtre Gauldal lensmannskontor ha sommerstengt når det gjelder passekspedering. Kontoret vil være stengt i fire uker fra 23. juli, forteller Engebretsen. Har en behov for å kontakte lensmannskontoret av andre grunner, kan en ta kontakt med politiet for å gjøre en avtale om å få komme dit.


Endelig svar fra Justisdepartementet om politistasjon sør

Stasjonssjefen for politistasjonen for Heimdal og sørover har lenge ventet på klarsignal for bygging av ny politistasjon, og nå har svaret endelig kommet.

 

Melhus lensmannskontor ble stengt 1. juni for publikumshenvendelser, og passekspederinga der ble lagt ned for flere år siden.