– Den nye brudesalongen kommer til å bli noe som ingen har sett maken til, og noe helt annet enn lysekroner og romantiske farger, sier daglig leder Lise Skjøstad i Lises Brudesalong.

11 år

For litt over 11 år siden etablerte Lise Skjøstad brudesalong i Melhus, og de siste årene har hun leid lokaler i første etasje i Høvdingen i Melhus sentrum.

Beslutninga om å flytte brudesalongen ble tatt for ett halvt år siden, og det var ikke på grunn av at det gikk trådt i Melhus. Men siden at mange av kundene kommer fra Trondheim, synes Skjøstad at det er hensiktsmessig å ha brudesalongen der de fleste kundene er.

– Det er litt vemodig å avslutte i Melhus, men jeg var klar for noe nytt, sier Skjøstad.

Slår seg sammen

I slutten av juli rydder hun ut det siste fra lokalene i Melhus, og så går hun i gang i leide lokaler i Trondheim sentrum. Brudesalongen kommer i det såkalte «Adressahusett», og Skjøstad skal leie lokaler vegg i vegg med Salong Perlen der Ellen Støen er daglig leder.

– Vi slår oss sammen med Salong Perlen, og dermed får kundene et mer helhetlig tilbud med klær til den store dagen og bistand med frisyren, makeup og manikyr. Da får vi alt på én plass, sier Skjøstad.

Skjøstad forteller at det er et par konkurrenter i Trondheim.

– De har ikke det samme konseptet som vi skal satse på. Vi kommer til å få bedre kundegrunnlag når salongen flyttes til byen, forklarer Skjøstad.

Ansatte

Brudesalongen har to ansatte, og syerske Jannicke Antonsen blir med til de nye lokalene i Trondheim. Antonsen forteller at brudekjolene tas inn som ferdige kjoler, og blir så tilpasset i salongen. De ansatte har det travelt for tida med tilpassing av kjoler og salg.

– Folk har sagt at det er leit at vi flytter, men at det er forståelig. Vi satser alt vi har, og så håper vi at det går bra, sier Skjøstad som i likhet med syersken, bor i Trondheim.