Lørdag var det loppemarked i Budal flerbrukshus, og det var bugnende bord som møtte dem som tok turen dit.

Tok seg opp

I første omgang var loppemarkedsansvarlig Janne Enlid Tovmo litt spent på hvordan avsetninga ville bli.

– I starten kom det litt færre enn vi hadde håpet på, og det var ikke veldig lang kø da vi åpnet. Oppkjøpere så vi ikke noe til. Auksjonen var vi spent på, men den gikk bra. Alt som var lagt fram til auksjonen, gikk unna. Etter auksjonen hadde vi posesalg, og til slutt hadde vi solgt mer enn vi forventet. Folk ga tilbakemelding om at de syntes det var fine varer og et fint arrangement, sier Enlid Tovmo.

Inntekta fra loppemarkedet ble 50.000 kroner.

–Vi er veldig godt fornøyd med hvor mye som kom inn. Beløpet blir delt likt mellom samfunnshuset og skolekorpset, sier Enlid Tovmo.

Gjentar suksessen

Det er fem år siden forrige loppemarked, og i år var det første gang arrangøren hadde auksjon. Enlid Tovmo forteller at det trolig vil gå noen år til neste loppemarked fordi de ikke ønsker å ha det for ofte.

– Men det skal bli et nytt loppemarked igjen, opplyser Enlid Tovmo.

Bredt utvalg

Utvalget av gjenstander var stort, og folk kunne velge mellom blant annet glassvarer, klær, møbler, bøker, serviser og leker. Ved standen for leker sto blant annet Ine Enlid (12) og Anna Enlid Tovmo (11).

MYE FINT: Bak bordet står Ine Enlid (12) og Anna Enlid Tovmo (11). Charlotte Fjæran (9) har akkurat kjøpt kritt og mobildeksel.

– Det var gøy å være på loppemarkedet og det var godt salg, sier Ine og Anna som syntes at det var så mye fint at de kunne tenke seg å kjøpe noe selv.