Ble overrasket da han kom for å spille på sin egen bursdag

Nok en gang ble sommermarkdet på Horg sykeheim en velykket dag for beboere og besøkende.
Nyheter

Dagsenteret ved Horg hadde tirsdag sitt sommermarked innendørs, hvor det var salg av tradisjonelle matvarer og forskjellig håndarbeid. De hadde bøker med historikk og det var muligheter for å kjøpe naturbilder. Dagsenteret stilte med egen stand hvor de hadde kafeteria med noe å bite for salg, og de hadde loppemarked og tombola.

- Dette var populært, noe også salget av produkter laget av dagsenterets egne brukere var, fortalte en gledsstrålende Dordi Anita Berg ved dagsenteret.

Overrasket

Eigil Reitan sørget for fin sang med sitt trekkspill som akkompement. Tirsdagen var hans bursdag, mannen ble 73 år, og svarte spøkefullt da han ble spurt om å komme for å underholde, at joda, selv om det var på hans bursdag skulle han komme hvis han fikk en bløtkake. De som jobber på dagsenteret tok ham på ordet, de fikk laget en bløkake, og kom gående mot ham med bløkaka mens de sang bursdagssangen. Da ble ble selv Eigil Reitan overrasket. Og utrolig glad.