- De fleste legger seg flate

UP holdt hastighetskontroll nord for Kvål sentrum ved Øya Gård. Fra 13.30 til 14.22 ble det i alt fire reaksjoner fra politiet ved 70-sonen på E6.

FORNØYD: Roy Borgen i UP synes at folk i stor grad er flinke i trafikken. - Innimellom er det noen som kommer og kjører litt for fort, sier han. 

Nyheter

- Vi har hatt laserkontroll med fokus på hastighet, og adferd i forhold til bruk av mobil, forteller Roy Borgen i UP.

Ved Øya Gård er det 70-sone. Ved siden av er dette et utsatt sted for elever ved skolen, som daglig må krysse veien. Det er heller ingen gangfelt tilrettelagt for elevene. Politiet opplyser at det er viktig for dem å vise at de er til stede og føler med.


19 fartsbøter på Ler

UP-kontroll også i kveld.- Vi har et fokus på å være synlig. Slik at vi kan få ned den generelle hastigheten, sier Roy Borgen.

KONTROLL: Det ble totalt fire forelegg ved politiets besøk ved Øya Gård fredag ettermiddag. Høyeste hastighet i 70-sonen ble målt til 80 km/t. I løpet av ettermiddagen hopet det etter hvert med seg kø forbi Øya Gård. Politiet opplyser at de fleste som blir tatt legger seg flate, men enkelte kan kverulere litt.

- Generelt synes jeg at folk kjører ganske pent, men innimellom er det noen som kommer og kjører litt for fort, forteller Roy Borgen.