"Hva er viktig for deg" står det på jakkemerker som helsepersonell i Melhus har båret i dag. Sykepleier Unni Skånøy i Melhus kommune forteller at ansatte i Melhus kommune bestemte seg for å gå med jakkemerkene på onsdag som et ledd i snuoperasjonen Melhus kommune er med i og for å markere den internasjonale "hva er viktig for deg"-dagen. 30 land og deriblant Norge er med på kampanjen.

Skånøy jobber både i hverdagsrehabiliteringsteamet og har forebyggende hjemmebesøk. Som tidligere omtalt har Melhus kommune startet prosjektet 100 år i eget hjem for å se på hvordan eldreomsorgen skal være framover.

- Vi reiser spørsmålet om hva som er viktigst for deg i hverdagen og i livet generelt. Fokuset er på ressurser hos et menneske. Vi skal dreie fokuset bort fra sykdom og vanskelige ting, og i stedet fokusere på livsglede og meningen med livet. Dette gjelder oss alle og ikke bare pasienter, sier Skånøy.

Skånøy sto på stand under åpninga av sansehagen for Hølonda helsehus på Korsvegen, og hun orienterte blant annet om de tilbud Melhus kommune gir.