Lørdag formiddag kjørte en bil på en lyktestolpe på E6 mellom Kvål og Ler. I bilen satt tre polske brødre som er på ferie i Norge. En av personene ble sendt til sykehuset, mens de to andre ble stående igjen ved bilen.

- Årsaken til uhellet skal være at de hadde kjørt langt og at sjåføren var trøtt og sovnet bak rattet, opplyser befalsvakt Stig Onsøyen i Gauldal brann og redning til Trønderbladet.

Reagerer på at politiet ikke kom

Onsøyen reagerer på at politiet ikke rykket ut til stedet. Det var han som måtte ordne med bilberging, som kom fra Støren.

- Det er jo politiet sitt ansvar å rekvirere bilberging, men jeg fikk beskjed om at de hadde mer enn nok å gjøre og derfor ikke hadde mulighet til å sende en patrulje. Det kan jo skje det, men det er skremmende at de ikke ville ta ansvar i det hele tatt, forteller Onsøyen.

Lyktestolpen ble delt i to som følge av påkjørselen. Foto: Privat

Politiet måtte prioritere annet oppdrag

Operasjonsleder Ann Kristin Øie ved Trøndelag politidistrikt forteller til Trønderbladet at politiet var på vei til stedet, men måtte snu da de fikk et viktigere oppdrag på Oppdal.

- Vi må hele tiden prioritere hva vi rykker ut på. Vi fikk høre at det i utgangspunktet ikke dreide seg om noen personskade, sier Øie, som oppfordrer Onsøyen til å selv ta kontakt med politiet hvis han vil ha en grundigere begrunnelse.