Endre Hugdal Jr. slo til med en frontflip på sitt første hopp, og en 360 i andre hoppet. Det holdt til seier og tittelen flåmester.

Engen tilbake

Knut Engen gjorde comeback som Flå-hopper over 30 år etter å ha lagt opp.

Skiene var nye, men hoppdressen var den samme gamle, røper Anbjørg Engen som har tatt bildene av hopperne i svevet 17. mai.

Gunnar Senneset kom litt bakpå ut fra hoppkanten, men det ble likevel et av de lengste hoppene.

Gunnar er bror til Ingeborg Senneset som var hovedtaler på Ler 17. mai, og som også deltok i hopp-rennet, i bunad.

Støtte fra damene

Tross iherdig støttende innsats fra GFK-damene, ble det fall på Morten Stensås, rapporterer Engen. Ketil Reitan var den eneste hopperen som stilte med hoppski, og han hadde ikke glemt gamle kunster.

Rennet gikk av stabelen i to omganger, på snø transportert fra Langmyra kvelden før den store dagen, og bakken bygde lersbyggene på dugnad.

Etterbruk

18. mai var det barnehagebarnas tur til å boltre seg i hoppbakken, noen av dem rente på akebrett iført skjørt og strømpebukse.

Primus motor for arrangementet var Jon Røstum. - Uten han, intet hopprenn, mener Torgrim Reitan i aktivitetskomiteen for 17. mai.

- Røstum satt som medlem av aktivitetskomiteen og lanserte allerede før jul ideen til dette. Han har igjennom vinteren lagret snø ved skianlegget på Langmyra. Om kvelden den 16. hadde han organisert med lastebiler og maskiner for å få snøen transportert ned til en ventende dugnadsgjeng på skolen, som med stort pågangsmot fikk lagt snøen opp i skibakken, forteller Reitan i en epost til Trønderbladet..