Danskregistrerte kjøretøy skapte irritasjon

Den ene foretok stygge forbikjøringer mens den andre lå for tett opp i bilen foran.
Nyheter

Søndag formiddag fikk politiet melding om at en rød dansregistrert lastebil skapte farlige situasjoner på E6 i Midtre Gauldal.

- Meldinga gikk ut på at lastebilsjåføren kjørte fort og foretok stygge forbikjøringer. Dette var på E6 mellom Støren og Soknedal. Politiet hadde ingen ledige patruljer å sende, sier seksjonsleder Ole Petter Ustad ved Heimdal politistasjon.

Den andre episoden med danskregistrert kjøretøy var litt senere på søndagen. Da fikk politiet melding om at en bilist la seg helt opp i bilen foran.

- En politipatrulje fikk stanset sjåføren på E6 på Ler. Det viste seg at sjåføren var rumensk og ikke forsto engelsk. Det var ikke så lett å få forklart sjåføren at han ikke må ligge tett oppi baken på bilen foran, men patruljen forsøkte å forklare problemet. Sjåføren fikk en formaning om ikke å gjøre dette igjen, sier Ustad.