Skirenn og Øyadagen

Her kan du lese om noe av det som skjer i helga.

Å få medalje av selveste skidronninga, er svært populært. Bildet er fra Marit Bjørgen-rennet i 2015.  Foto: Gunn Heidi Nakrem

Nyheter

I helga er det mye å finne på utendørs, og da kan det være greit å ha i bakhodet at det ligger an til både solrike og varme dager ifølge Meteorologisk institutt. Lørdag kommer Marit Bjørgen til sitt eget Marit Bjørgen-rennet på Støren. Arrangøren Rognes IL og Støren sportsklubb opplyser at Bjørgen skal gå 28-kilometeren. Start og innkomst er i Frøsetmarka skianlegg. Samme sted blir det barneskirenn på søndag, og da kommer Marit Bjørgen for å dele ut medaljer til deltakerne. Dessuten blir det hedring av skidronninga.


To dager med Marit Bjørgen

Både lørdag og søndag er Marit Bjørgen i Frøsetmarka skianlegg, og arrangøren håper på ekstra stor oppslutning i år.

 

Lørdag arrangerer Øya videregående skole på Kvål Øyadagen med aktiviteter, besøksgård og basar. Søndag kveld kan barn få prøve instrumenter hos Melhus skolekorps som har instrumentprøving med konsert i c-bygget på Gimse.


Melhus skolekorps ut for å finne nye musikanter

Hver vår drar korpset på sin årlige turné for å verve nye medlemmer til korpset.

 

Det er for øvrig fortsatt skiføre i høyereliggende områder, og med solrike dager i vente kommer nok mange til å ta skiene fatt.