Arrangerte slåssing uten å varsle politiet

Politiet rykket ut med en patrulje til Børsa natt til torsdag.
Nyheter

Fra forbipasserende ved en skole i Børsa ble det varslet om slåsskamper klokka 00.21 natt til torsdag. Politiet ankom med en patrulje, og snakket med de som var der. De opplyste at dette var arrangerte kamper.

Politiets operasjonsleder sier at de som setter i verk slike aktiviteter bør varsle politiet på forhånd.

– Det var ikke gjort i dette tilfellet, og det kan skape uro hos dem som blir vitne til slike ting. Vi er kjent med at det settes i scene slike kamper, enten det er organisert eller bærer mer preg av leikeslossing, sier operasjonslederen.

Samme natt var det også slåssing på Øysand, hvor politiet rykket ut. Dette var ikke arrangert.


Pågrep truende mann på Lundamo

En mann ringte til politiet og sa at han skulle skade personer.