Tannlegekontor kan bli frivillighetens hus

Salget av det tidligere tannlegekontoret på Lundamo er blitt stanset av Melhus kommunestyre fordi bygget kan bli det nye frivillighetens hus.

RÅDSLAGNING: Etter at Svein Evjen (H) t.h) lanserte forslaget om å utrede bruk av det tidligere tannlegebygget, ble det rådslagning i flertallsgruppa. Med ryggen til sitter varaordfører Stine Estenstad (H). Bak f.v. Bente Estenstad (Ap), Anja Sterten (Ap), Anna Lina Mørreaunet Holm (KrF), Mikal Kvaal (H) og Svein Evjen (H).  Foto: Gunn Heidi Nakrem

Nyheter

Etter at det tidligere tannlegekontoret på Lundamo hadde stått tomt i tre år, bestemte Melhus kommune seg for å legge bygget ut for salg. Årsaken var at tannlegen som hadde signalisert at han var interessert i å starte opp privat tannlegekontor, kom fram til at drifta ikke ville bli lønnsom. Det forteller assisterende rådmann Morten Bostad.